Informatiebijeenkomst Triatlon Clinic 2020

Voor iedereen die graag kennis wil maken met triatlon of meer in en outs van deze sport willen leren kennen, organiseert TV Argo in 2020 weer triatlon clinics.

Op een verantwoorde manier word je begeleid door erkende triatlon trainers op jouw eerste triatlon in 2020!

Tijdens de clinics wordt naast zwemmen, fietsen en lopen ook advies en tips gegeven over voeding en kleding. Tevens worden de regels van de triatlonsport besproken, wedstrijdtips gegeven en worden de wissels geoefend. Iedereen, ongeacht zijn of haar sportieve vorm, kan instappen. De clinic is voor alle niveau's geschikt. Je traint en wordt begeleid op je eigen niveau. Gedurende de clinic periode mag je als deelnemer bovendien deelnemen aan de reguliere trainingen van TV Argo op dinsdag (loop), donderdag (zwemmen) en zondag (zwemmen/fietsen) onder leiding van gediplomeerde triatlon- en zwemtrainers. Meer informatie over de inhoud, data en kosten van de clinic hoor je tijdens de informatiebijeenkomst op woensdag 29 januari. Wees er op tijd bij vol = vol. Aanmelding gaat via info@tvargo.nl

Woensdag 29 januari

20.00 uur, Sporthal Marjoleinlaan Wierden

#Clinic #Triatlon #informatiebijeenkomst

Featured Posts
Recent Posts