CLUB INFO

TV Argo is een regionale triatlonvereniging voor Noordwest-Twente en Oost-Salland en is opgericht in 1987. De circa 60 leden komen uit Almelo, Wierden, Rijssen, Markelo, Nijverdal, Holten, Vroomshoop, Westerhaar en Vriezenveen. 

TV Argo is een actieve en gezellige vereniging die talloze activiteiten organiseert en waar iedereen – van jeugd tot veteraan - op zijn eigen niveau actief met duatlon of triatlon bezig kan zijn. We trainen enkele keren per week vanuit de locaties Wierden (zwembad De Kolk en loopronde Sportpark ‘t Lageveld), Rijssen (atletiekbaan AV Rijssen) en Almelo (wielerbaan De Sumpel). Al onze trainers zijn gediplomeerd. 

Onze vereniging telt leden van alle niveaus: van beginners en recreanten tot fanatieke wedstrijdsporters en subtoppers die deelnemen aan Eerste Divisie- en Eredivisietriatlon. 

Naast de wekelijkse trainingen organiseren we door het jaar heen trainingsweekenden, fietstochten, voorlichtingsavonden, een jaarlijkse feestdag en de nieuwsjaarbrunch met familiezwemmen.

© 2023 by PERSONAL TRAINER. Proudly created with Wix.com

Contact

TV Argo

Holterweg 81

7441 DD Nijverdal

  • White Twitter Icon
  • White Facebook Icon
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now