BESTUUR

William Hekman

Voorzitter

Ik ben William Hekman, ik woon in Den Ham en ben lid van TV Argo sinds 2011. Nadat ik deel had genomen aan de Triatlon van Vroomshoop was ik 'verkocht'. Met name voor het zwemmen ben ik toen bij TV Argo gaan trainen, maar het bleek al snel dat alle trainingen erg gezellig en effectief zijn. TV Argo is een gemoedelijke en gezellige vereniging waar ik sinds 2013 de trotse voorzitter van mag zijn. 

Enith Laroussiyen-Harleman

Penningmeester

Jeannet Ordelman

Secretaris

Marco Haselbekke

Bestuurslid technische en faciliterende zaken

Ik woon samen met mijn vrouw en 2 kinderen in  het buitengebied van Bornerbroek, de voorstad van Almelo.

Van jongs af aan ben ik een fanatiek sportbeoefenaar. In mijn kinderjaren heb ik veel op een crossfiets (BMX) gezeten en deed ik op een redelijk niveau mee aan wedstrijden. Op mijn 18e liep ik mijn eerste en enige individuele marathon in Rotterdam.  Na mijn carrière als beroepsmilitair en een kortstondige periode als lange baan schaatser, raakte ik letterlijk en figuurlijk verslingerd aan Survivalrun. Omdat survivalrun in Twente nog onbekend was, richtte ik een eigen trainingsgroep op, die nu als vereniging verder leeft onder de naam survivalteam.nl. Bij deze vereniging zat ook een aantal leden die af en toe een triathlon of een duathlon deed. Dit leek mij ook wel een mooie uitdaging. Één van mijn eerste ervaringen in de triathlonwereld, was de offroad run-bike-run in Nijverdal. Daarna werd Triathlon al snel mijn zomersport.  Inmiddels heeft triathlon met zeer veel plezier een groot deel van mijn sportbestaan in beslag genomen, met als hoogtepunt de Ironman op Mallorca in 2015.

Omdat zwemmen niet mijn sterkste onderdeel was en is, werd ik lid van TV Argo. Sinds 2011 ben ik lid van onze prachtige, actieve vereniging met zeer ervaren en toegewijde trainers. Ik ervaar onze vereniging als een breedtesport vereniging. Zowel  leden die op recreatieve basis sporten als de fanatieke wedstrijdtriathleet, kunnen bij onze vereniging  hun draai vinden.

Ondanks dat triathlon een individuele sport is, vind ik het leuk om te zien dat deze sport heel mooi samen beleefd  wordt binnen onze vereniging. Dit komt in het bijzonder tot uiting in onze divisie-teams.

Toen oud-voorzitter Martijn Schutteman mij vroeg om samen met hem het bestuur te versterken in de rol als technisch coördinator,  leek mij dit een leuke uitdaging.

Als bestuurslid van TV-Argo wil ik graag met mijn organiserende kwaliteiten en mijn nuchtere Twentse blik, een bijdrage leveren aan het structureren van de vereniging en het versterken van de trainingsgroep en trainingen. Zowel in kwaliteit als in kwantiteit.

Martijn Schutteman

Algemeen bestuurslid + Activiteiten + Sponsoring

Please reload

© 2023 by PERSONAL TRAINER. Proudly created with Wix.com

Contact

TV Argo

Holterweg 81

7441 DD Nijverdal

  • White Twitter Icon
  • White Facebook Icon
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now