• w-googleplus
  • Twitter Clean
  • w-facebook
Zwemmen, Fietsen, Lopen; dat is waar TV Argo om draait. Samen trainen, wedstrijden bezoeken maar ook gezellige fietstochten maken en daarna lekker bijpraten. 
TV Argo is een triatlonvereniging waar persoonlijke en gezamenlijke doelen gerealiseerd worden. We staan voor betrokkenheid, kwaliteit en sportiviteit.
Laatste nieuws
strava
1e, 2e, 4e en dames divisie triathlon

Van de sprintafstand tot de hele triatlon, TV Argo is van alle markten thuis. Wij staan voor Sportiviteit, Betrokkenheid en Kwaliteit. Of je nu recreatief sport of fanatiekeling bent. Samen met andere atleten verleg je je grenzen. Wil je lid worden of eerst een paar keer op proef komen? Kom gewoon een paar keer meetrainen. Dit kan tijdens het zwemmen in De Kolk in Wierden, het lopen in Rijssen of Wierden of de koppeltraining op de wielerbaan in Almelo.

Onze meeste leden richten zich op de kortere wedstrijden: de sprintafstand, en de kwart en Olympische afstand. Ook de halve is populair. De hele afstand is dé uitdaging voor veel atleten: 3.8 km zwemmen, 180 km fietsen en de hele marathon. Heel wat argonauten zijn die uitdaging aangegaan.

Wil je weten wie je bij TV Argo voorgingen en de loodzware hele van Almere voltooiden? Ga dan naar de Adelaarslijst.

 

betrokkenheid - kwaliteit - sportiviteit

© 2023 by PERSONAL TRAINER. Proudly created with Wix.com

Contact

TV Argo

Holterweg 81

7441 DD Nijverdal

  • White Twitter Icon
  • White Facebook Icon
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now
1e%20divisie%20team%20Argo%202019_edited